Македонија Веб Дизајн

Веб Дизајн Македонија, Изработка на Интернет Веб Страници / Изработка на Веб Страни / Изработка на Веб Сајтови, SEO (Оптимизација за Пребарувачи), Редизајн, Социјални Мрежи, Маркетинг – Техно Лаб Дизајн

 

Добродојдовте на веб страницата на Техно Лаб

Ние сме дизајн студио кое нуди неколку видови на услуги. Ќе споменеме некои од нив: развој на веб страници / веб страни (веб дизајн, редизајн на веб страна (преработка/корекција/доработка), ВордПрес (WordPress), блогови, социјални мрежи), интернет маркетинг (оптимизација за пребарувачи (SEO), SEM, SMO, SMM), пишување на статии/текстови по нарачка.
Исто така, нудиме графички дизајн (лого дизајн, брендирање, бизнис карти, флаери) и консултации од областа на ИКТ.

 

ЗА ТЕХНО ЛАБ ДИЗАЈН

Студиото Техно Лаб Дизајн е основано во 1994 година.
Во нашето портфолио ќе најдете дизајни за мали и средни бизнис компании, забавни и туристички портали, лични веб страници (музичари, уметници, итн).
Соработуваме со клиенти од Македонија и од светот.

Нашата мисија е да им помогнеме и да ги поддржиме лицата и компаниите во искористувањето на можностите кои ги даваат новите технологии (Веб 2.0, итн).
Целта е да создадеме простор во кој нашите клиенти ќе можат да се претстават, и на тој начин да комуницираат со светот. Со креирање и презентирање на квалитетна содржина, тие ќе ја создадат или зголемат нивната онлајн репутација.
Покрај сето горенаведено, нашата мисија е креирање на едноставни, допадливи, и корисни дизајни и веб страни.

 

УСЛУГИ НА ТЕХНО ЛАБ ДИЗАЈН

Студиото Техно Лаб нуди разновидни услуги од областа на Интернет / дизајн…
Услугите се достапни за клиенти од Скопје, цела Република Македонија, и од светот.

I. ВЕБ РАЗВОЈ (WEB DEVELOPMENT)
Веб Дизајн / изработка на веб страници / дизајнирање на вебсајт / правење на веб сајт / интернет презентација (мали, средни и големи компании / бизниси / фирми, забавни и туристички портали, лични страни…)
– Редизајн на веб страници (преработка / корекција / доработка / уредување / дополнување на веб страна) (redesign)
– Digital Media Management (Социјални Медиуми, Социјални Мрежи, Блогови)
– Дизајн на Фејсбук фан страници и Групи (Facebook Fan Page and Group design)
– Дизајн и уредување на Твитер (Twitter) профил / страница
– Инсталација и помош со блогови и ВордПрес блог (WordPress)
– WordPress Blog Theme Customization (инсталација на тема, менување / промена на ВордПрес тема, прилагодување / персонализација / приспособување на ВордПрес тема)
– WordPress Plugins Customization (инсталација, менување и прилагодување на ВордПрес плагини / додатоци)
– Content Management Systems (CMS)
– Дизајн на блог / изработка на блог (Блогер / Блогспот, ВордПрес, и др.)
– Дизајн на мал сајт / изработување на мала страна (мини вебсајт / минисајт) (ХТМЛ + ЦСС)
– Одржување на веб страница (веб сајт)
– Одржување и надополнување на блог (веб страна со блог / секција со новости)
– Помош со Google AdSense (аплицирање за Google AdSense програм (реклами) / инсталација / поставување на кодови на веб сајт, промена на Гугл Адсенс код, менување на позиција на сајт)
– Веб хостинг / хост / хостирање (простор за складирање на фајлови од веб страница) – во Македонија и во странство
– Регистрација на домени / домејни – име на веб страна (.com, .net, .org, .info, .mk (македонски домени))

II. ПИШУВАЊЕ ТЕКСТОВИ
– SEO Текстови (текстови оптимизирани за интернет пребарувачи) (Search Engine Optimization (SEO) Copywriting)
– Текстови за блогови и Статии
– Содржини за веб страни (Website Content)

III. ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ И ОПТИМИЗАЦИЈА
– Рекламирање / Реклама / Адвертајзинг (Advertising)
– Оптимизација за Интернет пребарувачи (SEO) – Search Engine Optimization (Google, Bing, Yahoo)
– СЕО Ревизија / Проверка (SEO Audit)
– Истражување на клучни зборови (Keyword Research)
– Оптимизација на брзината на вчитување на веб страница (Site Speed Optimization)
– Локален бизнис – SEO (оптимизација) и Интернет Маркетинг
– Маркетинг за интернет пребарувачи (SEM – Search Engine Marketing)
– SMO (Social Media Optimization)
– SMM (Social Media Marketing)

IV. ГРАФИЧКИ / ПРИНТ ДИЗАЈН (ПЕЧАТЕЊЕ)
– Лого дизајн / Изработка на лого / Дизајнирање логоа / Правење на лого
– Редизајн на лого
– Брендирање / Брендинг (Branding)
– Бизнис Картички (Business Cards) / Изработка на визит карти – визитки / Дизајн на визит карти
– Писма / Изработување заглавие за писмо
– Флаери / Летоци
– Банери (статички и анимирани банери / JPG, PNG и GIF) / Изработка на рекламен банер / Дизајн на рекламни банери (Web banners)
– Плакати
– Разгледници / Дописници
– Налепници / Изработка на стикери – лепенки / Изработка на етикети – ознаки
– Дизајн на реклами / огласи
– ЦД / ДВД обвивки (Covers)

V. ЧАСОВИ / КУРСЕВИ
– Изработка на веб страна
– Работа со ВордПрес (WordPress – CMS)
– Оптимизација на веб страна за интернет пребарувачи (SEO – search engine optimization)

VI. СОВЕТУВАЊЕ / КОНСУЛТАЦИИ
Консултантски услуги во областите:
– Веб Оптимизација / Оптимизација за Интернет пребарувачи (Гугл, Бинг, Јаху) – (SEO)
– Социјални Мрежи
– Маркетинг
– Онлајн Бизнис / Интернет Бизнис (Online business / Internet business)

 

ПОРТФОЛИО

Нашето портфолио (веб дизајн, редизајн, оптимизација за пребарувачи, маркетинг, и сл.) може да го погледнете тука.
Исто така, погледнете ја и листата на нашите клиенти.

 

КОНТАКТ

Техно Лаб Дизајн
Скопје, Република Македонија

Директен контакт со нас може да остварите преку:
– Е-маил адреса: contact [at] technolabdesign.com
– Телефон: 072.517.574 (мобилен) (UTC+1/CET)
– Скајп: technolabmk
– Вибер: +38972517574
– Твитер: @TechnoLabDesign
Секако, може да го искористите и нашиот контакт формулар.

Ве молиме бидете описни, дадете што повеќе информации во врска со Вашите потреби (дизајн, редизајн, SEO (оптимизација), маркетинг, консултации, и сл). Пишете колкав Ви е буџетот за соодветниот проект. Додадете го и телефонскиот број.
Ќе сториме напори да Ве контактираме во период од 24 часа.

 

Techno Lab Design – Web Design, SEO, Website Redesign, Internet Marketing, Social Media